Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A ZONIX Társasházkezelő Iroda egy cégcsoport amit azzal a céllal hoztunk létre, hogy a közös képviseleti tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásokat a legoptimálisabb módon nyújthassuk ügyfeleink részére. Sárközi Zoltán Társasházkezelő vagyok, a ZONIX alapítója. Üdvözlöm az oldalunkon!

Bemutatkozás Grafika

A kezelésünkben lévő házak között megtalálható belvárosi századfordulós, újépítésű lakópark és klasszikus lakótelepi épület is. Nincs két egyforma Társasház és ezt nagyon jól tudjuk, mint ahogyan azt is, hogy a lakóközösségek igényeinek és érdekeinek megfogalmazása és artikulálása az egyik legnehezebb feladat.

A mi hivatásunk egyik fő eleme pontosan ezért a lakóház Tulajdonosainak elérése és megnyilatkoztatása. 
Az elképzelések valóságba illesztésének kidolgozása, majd pedig mindazok végrehajtása. 
 

Nem véletlen, hogy ezeket a szempontokat tartjuk kezelési módszereink legfontosabb alapelveinek ugyanis minden Társasház működését a benne élő emberek alakítják. 
A mi feladatunk, hogy a közösségi ötletek határozatait a vonatkozó jogi szabályoknak megfelelően, többségi akaratuk szerint hozzák meg a tulajdonosok, mely boldogulásukat, harmonikus együttélésüket támogatja.

Bemutatkozás Grafika

A kezelési gyakorlatunk a társasház gördülékeny működésére és a megoldatlan problémák felszámolására irányul. A ház működtetését az ingatlan adottságai és a benne élő Tulajdonosok lehetőségei szerint végezzük. 

A társasházban előfordulható problémákat már jól ismerjük, a megoldásokat pedig a ház igényei és anyagi lehetőségein belül keressük, természetesen a társasházi törvény és a vonatkozó rendeletek, előírások, közgyűlési határozatok figyelembevételével, a társasház szervezeti működési szabályzatának betartásával.

Ahány ház, annyi szokás. Bizony, ez a társasházakra is igaz mondás. 

A ZONIX cégcsoport rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással, mely abban az esetben nyújt támaszt, ha a cég bármelyik tagja munkája során olyan hibát követne el, mely következtében a társasházat anyagi kár éri. A felelősség biztosítás káronként 2.000.000,-, évente 10.000.000,- forintig biztosítja a társasházkezelőket. 

Zonix Grafika