A Társasházakban és Lakóparkokban előforduló fő berendezések karbantartását és javítását olyan szakcégek végzik, akik az adott berendezés gyártásával és forgalmazásával is foglalkoznak.

Ez igaz a kazánokra, a liftekre vagy a tűzvédelmi berendezésekre. Az épületekben azonban számos más berendezés is van amelyek szintén igényelnek esetenként karbantartást vagy javítást ugyanis Murphy óta tudjuk, hogy ami el tud romlani az el is fog romlani. 

Ezek a berendezések főként a mindennapok használati tárgyai, mint például ajtókilincs, kapu behúzó hidraulika, villanykapcsolók, lámpatestek és izzók. A javíttatásuk igen gazdaságtalannak mondható ha egyszerűen egy piaci vállalkozóval végeztetjük el.

Egy lakatos, vagy villanyszerelő szakértelme komplex hibák javítására is alkalmas ezáltal magasabb rezsióradíjakat is elkérhet. Egy Társasházi lépcsőházban előforduló hibákat azonban egy általános épületkarbantartó is meg tud javítani, ami sokkal gazdaságosabbá válik a közösségeknek is.

Bemutatkozás Grafika

Természetesen a nagyobb albetétszámú lakóépületekben, ahol jobban eloszlik a költségvetés tételeinek egy egységre jutó összege, könnyen megengedhetik maguknak, hogy állandó gondnokuk legyen, aki szintén alkalmas lehet munkakörén belül ezeknek a feladatoknak az ellátására. A kisebb Társasházak azonban már kevésbé, így elsősorban a náluk jelentkező problémákra kínál megoldást általános épületkarbantartó szolgálatunk.

Grafika Grafika

Optimális szolgáltatás az épületekben felmerülő kisebb műszaki meghibásodások kezelésére 24 órán belüli kiérkezéssel és a javítás megkezdésével.