Regisztrálunk és adminisztrálunk. 

Mindent. Adatbázist készítünk a Társasház közös és magántulajdonában lévő épületrészeiről az alapító okirat és egyéb ingatlan-nyilvántartási iratok alapján. 

A magántulajdonban lévő albetétek (lakás, tároló, garázs, parkoló, iroda, üzlet..stb) Tulajdonosainak elérhetőségeit feltérképezzük egy adatbekérővel, hogy friss kapcsolattartási adataink legyenek. A hatályos szervezeti-működési szabályzatot, valamint a közgyűlési határozatokat áttanulmányozzuk, hogy képbe kerüljünk a gyakorlati feltételekkel. Megnyitjuk a könyvelési adatbázist, a legfrissebb hatályban lévő közgyűlés által elfogadott pénzügyi beszámoló adataival, majd az egyéni folyószámlákat on-line egy zárt internetes felületen elérhetővé tesszük. Így követhetik kötelezettégeiket és befizetéseiket.

Bemutatkozás Grafika

Műszaki felmérést végzünk. 


Egyeztetünk a tulajdonosokkal esetleg a korábbi kezelővel, hogy mely épületrészek szorulnak felújításra, időszerű karbantartása és melyik berendezések igényelnek esetlegesen akut hibaelhárítást. Rövid és hosszú távú felújítási tervet dolgozunk ki, hiszen minden ingatlan amortizálódik, mely természetes folyamat ezért a jelentkezésére fel kell készülni. A kopó alkatrészek és a látszó felületek (pl. falak és mennyezetek) rendszeres felújítását a költségvetés részeként javasoljuk fenntartani, hogy a jó karbantartás elve érvényesüljön és a megfelelő esztétikai megjelenéssel igazi otthonként tekinthessenek a házukra már a belépés pillanatában.
 

A bankszámlák kezelése, kifizetések végrehajtása.


Mindig kettős aláírással működik. Ehhez ragaszkodunk. Általában a számvizsgáló bizottság egy vagy két tagját is bankszámla feletti rendelkezés jogával ruházza fel a közgyűlés a közös képviselők mellett. Kifizetések így csak és kizárólag a közös képviselet és a közösség által megjelölt személy/személyek jóváhagyásával történhet. Mindezt természetesen on-line, interneten gyakoroljuk. A számlák teljesítése előtt e-mail-ben megküldjük azok elektronikus formátumát és a saját banki felületén jóváhagyhatja a másodaláíró.
 

Bemutatkozás Grafika

Könyvelési feladatokat látunk el.


A közgyűlés által meghatározott költségvetés finanszírozása céljából megállapított kötelezettségeket vezetjük, illetve a bankszámlaforgalmakat rögzítjük. Egyszóval teljes körű könyvelési feladatokat látunk el. Mindezekhez on-line hozzáférést biztosítunk. 

Az alapvető kapcsolattartási kommunikációs csatornák, mint a telefon, e-mail, postai levél mellett a jelen kor közkedvelt kommunikációs alkalmazásait is használjuk, mint a Viber vagy a Messenger. 
Telefonvonalainkat digitális központ irányítja a háttérben mely lehetővé teszi, hogy a közös képviselő elfoglaltsága esetén élő emberhez irányítja a hívó felet így mindig tudunk rendelkezésre álló kollégát biztosítani.
 

A közösségek részére fenntartunk továbbá egy úgynevezett „portál oldalt”. Egy internetes weboldal ahol a társasház alapdokumentumaihoz is hozzáférést biztosítunk és egyenlegeiket is követhetik, megkönnyítve ezzel együttműködésünket.

Zonix Grafika
Grafika Grafika

Rendelkezésre állás.


0-24 órás elérhetőséget biztosítunk. Természetesen munkaidő és munkaidőn kívüli időszakot megkülönböztetve. Munkaidőben klasszikus hivatali ügyintézés, ügyfélszolgálat működik. Munkaidőn kívül pedig műszaki ügyelet. 
 

A közműszolgáltatók tulajdonában álló fogyasztásmérő eszközöket ellenőrizzük és a közművekkel együttműködve a mérőállásokat egyeztetjük velük legyen szó fő, vagy mellékmérőről.

A mellékvízórák állásait igény esetén mi magunk olvassuk és továbbítjuk a szolgáltató felé, hogy mindig egy időben kerüljenek leolvasásra a főmérővel együtt és kiszűrjük az esetleges mérőhibákat. A villanyórákat elsősorban a túlfogyasztások megelőzése érdekében olvassuk. 

Bemutatkozás Grafika